Categories
Blog

Uw One Stop Shop voor DJ lessen

DJ HUREN
 

Wil je DJ worden? Dan ben je hier aan het juiste adres! DJ worden kan een uitdaging zijn. Het vergt toewijding, vaardigheid en vooral geduld. Gelukkig zijn er veel manieren om DJ te worden. Er zijn online cursussen en video's beschikbaar. Maar als je de best mogelijke leerervaring wilt, heb je een instructeur nodig die begrijpt wat er nodig is om een veelzijdige DJ te worden. Met andere woorden, iemand die het al eerder heeft meegemaakt en weet wat er nodig is om te komen waar hij of zij wil zijn. Gelukkig voor jou is die persoon je lokale Superfuifals Resident DJ's Joe Cahall en Jordan Wozniak. Deze twee worden de perfecte combinatie van expertise en passie genoemd om een top-dj in hun lokale gemeenschap te worden. Ze zijn ook beide huidige of vroegere residents in verschillende top-tier nachtclubs in het land, waaronder Marquee Las Vegas, Haze Nightclub & Dayclub in Las Vegas, Lavo Las Vegas (waar ze laatste club hosts waren), Hyde Nightclub in Chicago, en meer….

Wat is Superfuif?

Superfuif is een DJ-instructiedienst die ook privélessen aanbiedt als je liever in je eigen tijd leert. Lessen beginnen bij €150 voor 2 uur. Als je je eigen apparatuur hebt, kun je Superfuif ook naar je studio of locatie laten komen om les te geven. Op die manier kun je leren van de experts in hun beste omgeving.

Hoewel de naam misschien lijkt aan te geven dat we vooral lesgeven voor de verhuur als DJ, bieden we ook één-op-één training voor de serieuze student die de best mogelijke leerervaring wil en bereid is er de tijd in te steken. We hebben vier kerntrainingspakketten: Pro Student, Pro Student met Huur van Apparatuur & Pro DJ.

Joe Cahall: De achtergrond

Joe Cahall is een veteraan die op alle soorten evenementen heeft gedraaid, van dansclubs en Bar/Lounge evenementen tot Corporate Events en Bruiloften. Hij heeft het genoegen gehad om op te treden op evenementen in de hele Verenigde Staten, maar ook op evenementen in het Caribisch gebied en de Bahamas. Hij heeft ook gedraaid op evenementen over de hele wereld, waaronder Dubai, Hong Kong en Japan. Zijn ervaring als Resident DJ op locaties als Marquee Las Vegas en Lavo Las Vegas in Las Vegas, en Hyde in Chicago, heeft hem de mogelijkheid gegeven om elke maand voor duizenden gasten te draaien. Hij heeft gedraaid op evenementen voor vele populaire merken, waaronder Bud Light, Xbox en P.F. Chang's, om er een paar te noemen. Hij is ook gast DJ geweest op vele bekende radiostations, zoals CBS Radio, iHeart Radio en DC101, evenals vele andere populaire muziekkanalen.

Jordan Wozniak: De Ervaring

Als resident DJ voor de nachtclub Hyde in Chicago heeft Jordan Wozniak de ervaring en vaardigheden om een topservice te leveren op elk feest waarvoor hij wordt uitgenodigd. Hij is ook ervaren in de wereld van bedrijfsevenementen, waar hij de kennis en vaardigheden heeft om gedenkwaardige ervaringen te creëren voor gasten. Deze inwoner van Chicago heeft op elk denkbaar evenement gespeeld, van gewone feestjes tot bruiloften. Hij heeft gedraaid op uiteenlopende locaties als clubs, kunstgalerijen, parken en gemeenschapscentra. Hij heeft ook gewerkt als DJ in verschillende top nachtclubs in Chicago, waaronder Marquee, Lavo en Hyde. Hij heeft gedraaid op evenementen voor vele populaire merken, waaronder Bud Light, Xbox en P.F. Chang's, om er een paar te noemen.

Conclusie

Als je klaar bent om je DJ-carrière naar een hoger niveau te tillen, neem dan contact op met Superfuif voor meer informatie over onze DJ-opleidingsdiensten. Misschien wil je ook andere artikelen op onze blog lezen om je te helpen een betere DJ te worden. We zijn trots op het leveren van resultaten aan onze studenten, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over hoe je deze DJ huren kan.