Categories
Blog

Magic illusionist

Soap Bubble, Crystals, Ice Crystals, Freeze, Cold

Winfried is een getalenteerd magic illusionist  die sinds 1992 op verschillende evenementen de goocheltrucs hanteert. Naast goochelaar is Winfried ook zeepmaker.

Hij heeft ook verschillende gesproken werken voor televisie, zoals het hierboven vermelde "TheAssuming Stone" en assistentie aan prestigieuze festivals zoals FR powance. Winfried is verschenen in Harry Potter situatie in twee van de films van de serie. De beelden zijn te zien opCacheTV en op diverse TV zenders, zoalsudos TV. De acteur achter de schermen is Winfried zelf. Winfried is ook een populair personage in de Harry Potter-reeks. Hij heeft een bijzondere verslaving, een vreemd en zeer succesvol talent om onmogelijke visuele illusies te creëren: Hij kan voorwerpen veranderen in koopwaar, hij kan een eenvoudige bezemsteel veranderen in de bezemsteel van Harry Potter (hij heeft zelfs de stijvere bezemsteel gemaakt om de Zweinstein Schoolbus te zijn geworden), en hij kan mensen veranderen in animatiefiguren en ze veranderen in filmpersonages. Volgens een auteur is Winfried in bepaalde delen van de wereld razend populair. Half juni 2007 hield het wereldberoemde genootschap Le Figal een interview waarin Winfried vertelde over de magie die hij had gebruikt om de illusies uit te voeren.

Drie minuten van Winfrieds " onverkiesbare magie " werd uitgebeeld in de lobby van het Carlsbad Palace en diezelfde avond voerde hij ze op in de lijmfabriek. Hij verscheen ook op het podium van het New York City Hammond Festival. Winfried toverde een man uit gips, noemde hem "De Houten Man" en de hij wordt levend en kan eten en drinken. Hij nam zelfs geld aan om meer was te produceren voor zijn bedrijf! Hij werd uit de rol van "De Houten Man" ontheven en veranderde verder op magische wijze in een olifant. En dat is nog maar het begin van zijn mysterieuze optreden.

Winfried heeft een passie voor het vermaken van mensen via magie. Hij gaf de vragensteller zelfs een versie van "Theazing Hand" (in het Engels is dat "creditor's hand"), die beweert een nut te hebben bij het vastmaken van de hand aan een muur. Het beeld is 90 inch hoog en heeft opgetreden in kunstshows in het hele land en op verschillende festivals. Winfried is ook bekend om zijn vele goocheltrucs, die meestal in de openlucht worden uitgevoerd. Hij beweert een van de besten te zijn op dit gebied, vandaar dat hij werd gehuldigd op FRxonflies. De crafter heeft zich ontwikkeld vanuit zijn oorspronkelijke doel om interessante en unieke tussen- andiddendoo te maken. Later ontwikkelde hij zich tot de "samengestelde goochelaar" en kan hij verschillende soorten voorstellingsstukken maken.