Categories
Blog

De voordelen van het huren van een fiets

Gratis stockfoto met arm tatoeage, buiten, buitenshuis
Er zijn honderdduizenden mensen over de hele wereld die fietsen bezitten, maar veel van die mensen kunnen zich ofwel geen eigen fiets veroorloven, of willen geen ongelukken riskeren door hun auto of ander voertuig in werkomstandigheden te parkeren. De mogelijkheid om een fiets of een fiets te huren is ideaal in deze zeldzame gevallen.
Net als bij het huren van een auto of een huis kan dat op tijdelijke basis of op lange termijn. Het goede nieuws over de fietsverhuurbranche is dat deze veel professioneler is dan de autoverhuurbranche. De gemiddelde fietser kan zelf reparaties uitvoeren of hij maakt een paar keer per jaar gebruik van cycle only diensten.
Er zijn enkele lidmaatschapsclubs waarvan u ofwel een contributie betaalt om lid te worden of u kunt lid worden door een kaart te krijgen. De kosten van het lidmaatschap verschillen van plaats tot plaats. De clubs die niet gratis zijn, vereisen niet dat u hen een kredietkaart geeft op het ogenblik van de inschrijving. Zij accepteren contant geld, cheques, debetkaarten, cadeaubonnen, watergeld en zijn lidmaatschappen. De voordelen van het lidmaatschap van een lidmaatschapsgroep variĆ«ren van hulp bij het aflossen van coupons tot het verkrijgen van gedrukte exemplaren van ter ziele gegane tijdschriften. U kunt ook hulp krijgen bij het verkrijgen van opgeslagen waardekaarten en advies krijgen over “hoe u privilegekaarten kunt kopen”.
Het proces om lid te worden van dergelijke clubs of plannen is gewoonlijk maandelijks. Zij storten een bepaalde hoeveelheid geld in een pot. Wanneer een maand verschuldigd is, wordt de pot geactiveerd. Het enige wat je hoeft te doen is een bewijs van lidmaatschap te laten zien en te slagen voor eventuele speciale maandelijkse onderhoudsinspecties.
De voordelen van het huren van een fiets Wanneer iemand zijn fiets op een parkeerplaats stalt, loopt hij het risico van diefstal. Dit vermijden is de beste manier om uw fietsen te parkeren. Een duur auto- of huisalarm zal uw fietsen niet beschermen tegen diefstal. Het kost iets meer om het valet-systeem te gebruiken dan een fiets te huren. De kosten zijn ongeveer 40 dollar voor een dag. Maar een gespaarde fiets is veel waardevoller dan dat.
Een fiets huren is goed voor het milieu. Als een klant een fiets koopt, is de stad het dubbele gebruik kwijt en vervuilt het park. Een fiets gebruiken is de beste vorm van duurzaamheid.
Voor wie in San Francisco woont of in andere stedelijke gebieden met extreme hitte, is fietsen in de zomer de beste optie.